lunes, 2 de junio de 2014

Futur de l’IBEX a 10816, amb un intradia fins els 10856 però continua disminuint el volum. En el diari els RSI i MACD, aquest darrer amb menys força, anticipen alces, però ara els estocàstics ja han girat, per tant la probabilitat de correccions ha augmentat molt. En el setmanal encara guanyen les probabilitats alcistes però estan, també, disminuint. 
Accions locals:
Mantenim Abertis (1,25% en cinc dies) en sortim al disminuir les probabilitats i Indra (3,74% en cinc dies) on continua el bon aspecte. 
Per entrar aquesta setmana: Abengoa (2,75% avui) la “sobrecompra” ha augmentat i fixem stop a 3.999, FCC (3,74% avui) mantenim, ArcelorMittal ja no dóna senyal i OHL (-0,10% avui) mantenim tot i força incertesa. 
Mencionar el Nikkei 
02/06: ha trencat, i amb volum, els 14804. A l’intradia ha tocat els 15035 (50% de fibionacci). Ja dèiem dissabte que els indicadors diaris indicaven alces, les quals han estat de major quantia a l’esperada superant el canal lateral i dirigint-se a la següent resistència amb força. Els estocàstics continuen “sobrecomprats” i poden anticipar alguna retallada però dins el canal alcista iniciat el vint-i tres de maig des de que recomanem ser-hi. 
Per l’IBEX: 
Predisposició segons indicadors diaris: lateral. 
Predisposició segons els setmanals: alcista.

No hay comentarios: