jueves, 26 de junio de 2014

L'IBEX jugant amb el sòl dels 10808 (futur) al voltant dels 23.6 de replegament de fibionacci. Un 0,20% amunt avui. Grans volums aquests tres darrers dies. Ja dèiem ahir que els estocàstics entraven en “sobrevenda” i estaven apunt de girar, estan girant i l’RSI sembla acompanyar-los, el MACD però continua anticipant tendència baixista. Per tant el pronòstic és a la baixa tot i que els rebots poden estar molt a prop, així ho indiquen els indicadors d’H4 que anticipen pujades, igual que els H1, però aquests en menor mesura. Setmanals mantenint-se iguals. És probable que s’estigui intentant formar un sòl important, l’haurem de seguir, si demà aguanta serà bona senyal.
Respecte a les accions locals per entrades en el curt termini:
Arcelor Mittal caiguda del 0,14%, ja dèiem que no podíem estar dins. Esperar els 10.640 i veure què passa allà.
Ebro Foods 0,40% avui. Dèiem “els indicadors anticipen alces. Seguim recomanat estar dins sobre tot per la fortalesa que ha demostrat el preu i per estocàstics.”. Continuem amb la mateixa afirmació.
De les que seguíem de més llarg: Enagas 1,00% avui, pujada lliure. Continuem dins des del dia setze (22.050 del futur), revaloració del 5,8%.
OHL 2,03% avui, i dèiem “Masses incertesa a menys que es vulgui fer una “aposta”.”, doncs dit i fet ha estat l’estrella del dia. Ara en sortiríem ràpid, no creiem que pugui continuar amunt amb força.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: