miércoles, 25 de junio de 2014

Molt vermell a l’IBEX. Pràcticament totes les accions avall. Ahir comentàvem que la major part de factors anticipaven recollides. El volum també ha estat alt. Abans d’ahir anunciàvem que aquests volums ens feien témer la caiguda fins la línia de tendència que situàvem sobre els 10400. Avui ha rebotat amb força als 23.6 de recollida del canal de fibionacci (sobre els 10826) que és quan han entrat les compres (a les 15 hores aproximadament). Ara els indicadors diaris continuen assenyalant baixades, però alguns indicadors com estocàstics estan a punt d’entrar en “sobrevenda” i girar amb lo qual és probable algun rebot puntual, dependrà de quin sistema s’imposa, però en el curt (propers dies) no poden recomanar entrades sinó estar a l’expectativa. En el setmanal continua la tendència dels darrers dies, MACD resistint-se, RSI i estocàstics avall.

Respecte a les accions locals per entrades en el curt termini:
Arcelor Mittal caiguda del 2,33%, ja comentàvem que havíem d’extremar la precaució, ara ja no podem estar dins, al menys fins el suport dels 10.640 podria haver caiguda.
Ebro Foods -0,31% avui. No ha trencat l’stop en 15.964, de fet ha girat amb força al tocar als 16.090, els indicadors anticipen alces. Seguim recomanat estar dins sobre tot per la fortalesa que han demostrat el preu i per estocàstics.
Técnicas Reunidas i Acciona ja en recomanàvem sortir-ne, -1,56% i -1,14%.
De les que seguíem de més llarg: Enagas -0,45% avui, els indicadors diaris anticipen baixades si podem aguantar petits retrocesos, amb stop als 22.902, pot ser bona opció a més llarg. La seguirem.
OHL –2,50% i també dèiem de sortir o mantenir stop en 32.790 que també ha saltat. Al tocar els 31.505 ha rebotat amb força però els indicadors diaris no anticipen alces. Masses incertesa a menys que es vulgui fer una “aposta”.
Per l’IBEX:
Predisposició segons indicadors diaris: baixista.
Predisposició segons els setmanals: lateral.

No hay comentarios: