domingo, 8 de junio de 2014

S&P500
Dia 3/05: (1874): “...Des del 14 de gener el VIX... està en tendència alcista amb el MACD apuntant pujades.” 
Dia 22/05 (1890): “... la resistència dels 1898... els indicadors avançats s’estan començant a girar i si els hi hem de fer cas pot trencar-la.”
Dia 24/05 (1898): “...Està a punt de corregir? Hi ha una gran probabilitat de pujades a curt però després el normal és una correcció: és l’escenari més probable des de finals d’abril, però s’hi està resistint.”
Dia 1/06 (1921): “...continuen doncs les probabilitats de pujades a curt segons els indicadors diaris. En els setmanals situació molt semblant i en els mensuals les pujades fan vertigen però no hi ha senyals de venda clares. Per tant de moment l’escenari més probable són les pujades, insistim però en que el volum es cada cop més minso. Màxima prudència.” 
Dia 8/06 (1947): MACD  a l’alça, estocàstics molt “sobrecomprats” i RSI entrant també en aquesta zona. El preu estratosfèric i el volum no sembla suficient però segueix pujant. Continuem amb l’escenari pronosticat: alces però a la mínima sortida ràpida que no ens atrapin amb el peu canviat. En setmanal la “sobrecompra” és encara més exagerada: ha de corregir sí o sí però no sabem quant ni quan; i en els mensuals la situació és semblant però el MACD ja comença ha anticipar baixades. Per tant, creiem que l’escenari més probable són alces moderades en temps i quantia en diari i pot ser setmanal però la correcció és cada cop més imminent.

No hay comentarios: