domingo, 15 de junio de 2014

Seguiment del Nikkei.
Dia 23/05 (14545): “...en els propers dies-setmanes podem esperar pujades (els indicadors acompanyen). Recomanem entrada a aquest valor...”
Dia 31/05 (14715): “... En general l’escenari més probable són petites correccions dins un rang lateral entre els 14405 i els 14804 en el curt i alces a més llarg termini.
Com a inquietud ens queda la disminució progressiva del volum des de fa varis mesos.
Tot i així la recomanació és estar dins i fer el seguiment diari, l’escenari perfecte és difícil d’observar-lo.”
Dia 16/05 (15034): els dos darrers dies s’han produït les entrades de diners que tant trobàvem a faltar. A nivell diari el MACD encara anticipa retallades, però els estocàstics i el RSI indiquen tendència alcista. En els setmanals la situació és a la inversa i en els mensuals es torna a reproduir al situació dels diaris però amb el MACD amb senyal menys clara. L’escenari més probable són encara moviments laterals de consolidació abans d’anar a buscar una tendència alcista més clara. Continuem recomanant estar dins. De moment des de l’entrada ja ha guanyat 489 punts.
Respecte a les accions locals per seguir aquesta setmana no hi ha claredat d’entrades segons el sistema d’indicadors avançats, tan sols per estructura de preu Acciona i Iberdrola presenten gràfics amb probabilitats més altes però no en podem recomanar l’entrada.

No hay comentarios: