domingo, 13 de julio de 2014

EUR/YEN
Dia 13/07 (137.868): el canvi es troba en el sòl dels 137.670 (futur)., des del dia vint-i-nou de maig ha rebotat cada cop que ha intentat perforar-lo. Els indicadors a molt curt, horaris, indiquen pujades, tot i que els estocàstics a quatre hores semblen anticipar una baixada, no són els únics perquè en el diari el MACD i el RSI indiquen, també, que la possibilitat de trencar el sòl hi és. A més llarg, setmanal, la tendència és a la baixa, i a molt més llarg, mensual, les probabilitats confirmen la tendència. Per tant és probable que es produeixen diferents moviments laterals, ja que el diari sembla força incert, però de trencar-se el sòl s’imposarà la tendència a llarg que és a la baixa.

Eurostoxx50 
Dia 18/01 (3143): “A nivell d’indicadors diaris... la tendència és alcista. Pel que fa als setmanals... gens menyspreable de caigudes, mentre que respecte als mensuals la tendència alcista és clara.” 
Dia 08/02 (3055): “Els indicadors diaris s’han girat a l’alça, el sòl format a 2931 i les dues darreres pujades així ho han facilitat... Probabilitat de pujades del 75%.”
Dia 7/07 (3229): “... A curt termini, horari, els indicadors donen probabilitats d’alces contraposant-se amb els diaris que ens indiquen forces probabilitats de retrocessos. A més llarg, setmanal, l’escenari més probable són les baixades, mentre que mensual, hi ha més indefinició... Per tant a nivell d’indicadors no podem anticipar una major probabilitat a l’alça (continuïtat de tendència) i per preu faria falta una superació dels 3373-3381 per donar una entrada clara; si s’està dins el primer stop està en 3201” 
Dia 13/07 (3159): el preu ha retrocedit amb força (hi ha hagut molt volum en les baixades) i ha trencat la darrera tendència alcista, tot i així el canal alcista de fons passa pels 3018 ara mateix, el que dóna idea del recorregut. En el curt hi ha probabilitats d’alces però no semblen acompanyades dels indicadors diaris que encara mantenen escenaris baixistes. A més llarg, setmanal i mensual, els indicadors assenyalen, també, retrocessos.  En aquest escenari probabilístic no es pot recomanar estar dins.

No hay comentarios: