jueves, 10 de julio de 2014

Nikkei.
Dia 23/05 (14545): “...en els propers dies-setmanes podem esperar pujades (els indicadors acompanyen). Recomanem entrada a aquest valor...” 
Dia 8/07 (15195): “L’escenari actual és de lateralitat, possibles correccions en horari i diari (mirant el sòl dels 15000)” 
Dia 10/07 (15075): El preu ha sofert una retallada important però el sòl mencionat ha aturat la caiguda, l’índex ha tancant, avui, just en els 50 de fibionacci (tot i fer uns 14894 en l’intradia). Els volums han estat més alts en les baixades, mal auguri. Els indicadors horaris anticipen alces, que a més podrien ser fortes (segons el MACD). Els diaris, encara donen escenaris de correccions (tots tres). El setmanal és ara mateix baixista per estocàstics i RSI, amb MACD més indecís; i en el mensual aguanten les probabilitats de pujades. Amb aquesta situació és probable una remuntada fins els 15215 en hores per tornar a corregir, farà faltar saber fins on, i si el sòl aguanta bé, llavors la lateralitat es convertirà en signe de fortalesa per emprendre noves pujades, que creiem és el més probable.
Or.
Des del maig ja recomanàvem l’entrada en aquest valor, sobre tot al formar-se el sòl dels 1240; i en un segon moment al trencar amb força els 1297.
Dia 10/07 (11337): el preu està, en aquests moments assolint importants revaloracions i trencant resistències. Els indicadors a molt curt, horari, anticipen retallades, sobre tot per la tendència dels estocàstics a quatre hores i el MACD horari. En el diari estocàstics i RSI apunten alces però la barra MACD i la senyal estan igualades provocant una forta incertesa. A més llarg, setmanal MACD i RSI ens indiquen probabilitats d’alces, però els estocàstics estan a punt de creuar-se en zona de “sobrecompra” (situació perillosa). I a molt més llarg, mensual, l’escenari és més positiu, tant MACD com RSI apuntes alces i els estocàstics han començat a creuar-se per tirar a l’alça. En aquest escenari s’haurien de continuar produint moviments laterals de consolidació, retrocessos en alguns moments degut a la forta vela d’avui però la tendència de fons és positiva, tant per preu com per indicadors, els 1327 han de servir de sòl.
IBEX
Dèiem ahir: “... perspectiva lateral en el setmanal, però ull al diari que de trencar el nivell mencionat s’aniria a buscar la línia de tendència dels 10500 (aprox.)”. Doncs allà ha anat. De fet el mínim intradia ha estat de 10374 tancant a 10475 i amb un volum que doble el dels dos darrers dies. S’ha produït la correcció que ja feia setmanes anticipàvem. El darrer comentari del dia vuit ja donàvem els 10480 com a punt per on passava la línia de tendència (alcista: cal recordar-ho). Per indicadors a molt llarg, mensual, s’ha començat a canviar la tendència, estocàstics, RSI i aviat MACD apunten avall. En el setmanal la probabilitat de baixades encara és més alta, i en el diari pot canviar ja que als estocàstics els hi falta poc per girar encara que MACD i RSI apunten avall. A més curt, horari, hi ha molta més indefinició, la lluita serà aferrissada, ara be importantíssim tancar per sobre els 10538. De moment no s’hi pot estar.

No hay comentarios: