domingo, 21 de septiembre de 2014

BOVESPA. Recessió econòmica... i la borsa?
Juliol: a mitjans de mes (56350) les probabilitats alcistes superaven les baixistes.
Agost: el dia quinze (57725) trenca la directiu baixista anticipant alces que es materialitzen fins arribar als 63005 del dia u de setembre.
07/09 (61325): “... els indicadors diaris són força baixistes... Si s’està dins la recomanació és recollir beneficis, si es vol entrar: esperar.
21/09 (58055): ja es comentava el dia tretze les altes probabilitats de baixades esperant un sòl entre els 55200-55500. Després dels màxims de principis de mes en 63000 (intradia) la tendència ha estat a la baixa. Per indicadors diaris les majors probabilitats són les baixades, sobre tot estocàstics i RSI, el MACD sembla començar a anticipar el finals de les baixades a l’aturar la pendent negativa de la senyal. Els indicadors a més llarg, setmanals, el MACD i els estocàstics són baixistes mentre que el RSI anticipa pujades i amb força; i a mensuals el RSI és clarament baixista mentre que el MACD és alcista i estocàstics neutres. L’estructura d’ones es conserva encara, per preu, podria perdre i encara estaria amb probabilitats d’alces a més llarg. Aquesta visió concorda amb els indicadors que si be a curt poden donar baixades a més llarg semblen tenir força resistència. La vela d’aquesta setmana serà cabdal per saber cap on tira. 
Eurostoxx50.
Juliol: després de la primera setmana caigué per sota els 3205 i es mogué lateral entre aquest valor i els 3130 fins que el trencà el dia trenta-u.
Agost: continuaren les caigudes a principi de mes fins els 2992, concretament en l’intradia arribà als 2972, remuntant fins a tocar els antics 3205, ara resistència, des de la directriu del canal alcista.
21/09 (3251): des del dia cinc lateralitat amb alguna baixada resultant. El preu continua per sobre la línia de tendència alcista sense intentar atacar la següent resistència dels 3326 (màxims del juny). Els indicadors diaris són baixistes, el MACD en situació clàssica (no amb molta força això sí) i estocàstics i RSI amb claredat. En els setmanals tenim a MACD i RSI alcistes mentre que els estocàstics anticipen baixades a més llarg. I en els mensuals, RSI i estocàstics aposten per pujades, no així el MACD. En aquests moments l’escenari més probable a llarg és la lateralitat mentre en el curt guanyen les baixades, per indicadors i preu.
Amadeus.
21/09 (28.8): indicadors diaris alcistes, RSI amb molta força, estocàstics una mica indecisos però amunt i MACD en bona situació. Setmanals amb estocàstics i RSI alcistes i MACD apunt de girar amunt. Mensuals més baixistes, però amb estocàstics intentant girar a positius i RSI començant-hi.
Ebro Foods.
21/09 (15.485): indicadors diaris i setmanals alcistes, mensuals més indecisos amb estocàstics intentant girar a amunt. Per preu encara podrien haver-hi algunes correccions

No hay comentarios: