domingo, 14 de septiembre de 2014

FTSE100. Regne Unit. Efectes escocesos?
Preu del futur a 6802. A curt: lateral des d’aquest abril. A més llarg: trencà el canal alcista iniciat el juny de 2012 i el de l’octubre de 2011 a finals del juliol passat. A nivell d’indicadors a curt, diaris, les probabilitats són baixistes, tant MACD com RSI de manera clara mentre que els estocàstics semblen oposar-se. Pel que fa als setmanals, són els estocàstics (ara en zona de “sobrecompra” i girant) i el RSI que van a la baixa mentre que el que aguanta és el MACD. I en els mensuals no predomina un escenari clar ja que si be el MACD és baixista (en situació clàssica), els estocàstics estan intentant girar i el RSI és neutre. Per tant, per preu i per indicadors les majors probabilitats se les enduen les baixades, dins un canal lateral amb sòl als 6529, si d’això en podem extrapolar el resultat del referèndum ja és qüestió de cada lector.
Nikkei. Amunt?
Maig: a 14545 recomanem entrada a aquest valor.
Juliol: esperàvem la superació dels 15400 per veure una escalada amunt cosa que va succeir a finals de mes encadenant quatre dies de fortes pujades. Lateralitat entre 15100-15400 (aprox.)
Agost: el dia vint (15434) dèiem: “l’índex presenta símptomes de fortalesa... Si partim del llarg la situació és positiva.” I el dia trenta (15414): “el preu està dibuixant unes ones de bon aspecte alcista.”
14/09 (15824): el preu continua en estructura d’ones d’Elliot clàssiques. Els indicadors, a curt, diaris, són alcistes, no en excés però tots els tres seguits anuncien la continuïtat de les pujades. Els setmanals estan en situació semblant però s’observa debilitat en els estocàstics que s’haurà de seguir. I els mensuals són positius per estocàstics i RSI (tot i començar a entrar en zones de “sobrecompra”) i el MACD és encara negatiu. Les majors probabilitats se les enduen els moviments alcistes, tant per preu com per indicadors, per tant la recomanació és mantenir.

No hay comentarios: