lunes, 15 de septiembre de 2014

S&P500
15/09 (1972): parant-se en la directriu alcista (bona senyal). En l’intradia s’ha aturat en 1969 (dèiem que passava per 1964: força a prop). Els indicadors diaris continuen  baixistes. Els setmanals molt “pessimistes” ara amb MACD i estocàstics molt negatius. I en els mensuals sembla que ens apropem al moment comentat de finals de mes-mitjans d’octubre sense canviar les expectatives negatives. S’haurà de veure si s’aguanten els valors actuals que és un escenari poc probable pel pes dels indicadors diaris. Pensem que la següent línia de tendència alcista, la de més llarg termini, passa pels 1754.

IBEX35
15/09 (10832): molt semblant al divendres però una mica més avall, aguantant els 23.6 de fibionacci: quatre dies, però avui amb una lleugera baixada durant tot el dia.
Per indicadors diaris: avall, però com dèiem els estocàstics comencen a intentar girar (molt d’hora per dir que es canvia però podria ser el principi d’un sòl). Pel que fa als setmanals ha canviat a més negatiu degut als estocàstics i RSI, aguantant una mica el MACD. Pels mensuals, el RSI ha canviat a positiu, estocàstics volen (però els hi falta) girar i MACD gens optimista. Masses contradiccions per entrar-hi ja que les majors probabilitats se les enduen les caigudes fins els 38.2 (10650-10635) però amb un horitzó temporal finit, aturant-se en la lateralitat.

No hay comentarios: