domingo, 28 de septiembre de 2014

Or.
28/09 (1217): continuem a l’expectativa de formar definitivament el sòl. És probable que aquests preus serveixin de referència com stop, tot i que segons els indicadors diaris no està confirmat ja que si be el MACD és positiu els estocàstics i el RSI són baixistes. A nivell setmanal encara són negatius, tot i que cada cop ho són menys; i a nivell mensual tenim una situació semblant als diaris. L’escenari encara està per definir, com més dies passen més probable és la confirmació del sòl. 
Eurostoxx50.
28/09 (3223): lateralitat tot i les darreres baixades. Ja comentàvem el dia vint-i-u que els indicadors diaris eren baixistes. Actualment RSI i estocàstics s’ha recuperat però el MACD encara és pessimista. A setmanal, la situació és la inversa, RSI i estocàstics baixistes mentre que el MACD és, lleugerament, alcista. I en els mensuals hi ha un risc important de baixades degut al MACD, mentre que aguanten RSI i estocàstics, aquests darrers girant des de la perspectiva baixista. Els moviments més probables continuen sent els moviments laterals.
Petroli Brent. 
28/09 (96.98): continua aturant les caigudes dels darrers dies. Les veles són cada cop menys pronunciades. No s’han concretat les pujades que per indicadors diaris eren probables però que estocàstics no confirmaven. Continua la lateralitat. Per indicadors diaris la situació és favorable a les alces, sobre tot per MACD i estocàstics amb manca de força (RSI). Per setmanals, amb estocàstics i RSI en “sobrevenda” i la senyal del MACD començant a girar, les probabilitats alcistes augmenten. I a més llarg, mensuals estocàstics i RSI són molt baixistes amb MACD per definir. A curt no s’ha aturat la caiguda amb garanties si be es podria estar cada cop més a prop, i a llarg l’escenari és, encara, clarament, baixista. El trencament dels 95.30, mínim intradia del juliol passat, podria propiciar caigudes importants

No hay comentarios: