jueves, 23 de octubre de 2014

IBEX 35
23/10 (10276): el futur de l’índex ha superat el punt dels 10222, aquest fet fa que les probabilitats es decantin, en el curt, més per la lateralitat. La resistència dels 10418 i el sòl dels 9950 formen un canal per on pot transitar amb certa comoditat. Els estocàstics diaris comencen ha estar “sobrecomprats”, però el MACD i el RSI són encara alcistes, per tant a diari les probabilitats apunten a pujades. A més llarg continua el biaix baixista, sobre tot, a mensual, i no tant a setmanal, on estocàstics i RSI apunten a alces però no així la senyal del MACD. Des del dia dinou hi ha una directriu baixista que passa pels màxims d’avui i que és el pes que pot fer anar el selectiu cap al sòl. El moment és d’incertesa fins que no es decanti cap a una tendència clara. 
BOVESPA
23/10 (51700): continuant amb el seguiment del futur de l’índex brasiler, avui s’està dirigint al sòl dels 51287 mencionats ahir però ho està fent sense molta força i aguantant-lo be les dues darreres hores. Els indicadors a molt curt no són molt baixistes i els diaris, ho són més però ja estan entrant en zones de “sobrevenda”. En els setmanals sí que hi ha una predisposició clara a les baixades. La vela setmanal comença a ser molt negativa, no en tenim cap de semblant des del juliol del 2011 i això fa disminuir les probabilitats de baixades. L’escenari, per indicadors, és baixista, de trencament del sòl, però les caigudes setmanals registrades són, estadísticament parlant “excessives”. Hi ha, doncs, els factors: MACD mensual, indicadors diaris en “sobrevenda” i vela estadísticament desacostumada que inclinen les probabilitats cap a les alces. Això introdueix més incertesa que la mencionada ahir i caldrà observar detingudament el trencament o no del sòl aquest divendres. Si es trenca amb claredat l’escenari baixista serà el més probable, si aguanta podrien haver-hi revaloracions importants el dilluns vinent, i per tant els mercats pronosticarien, respectivament, la continuïtat  o no en el govern. 
S&P500 
23/10 (1949):  ahir va produir-se una baixada però avui s’ha més que compensat. El màxim intradia dels 1951 coincideix amb els 61.8 del replegament. En els indicadors diaris els estocàstics estan començant a girar des de “sobrecompra” advertint de probables vendes; el RSI i el MACD són, però, alcistes. A setmanal MACD és baixista mentre que estocàstics i RSI són alcistes. I a més llarg, tot i ser, la tendència baixista, els estocàstics estan començant a girar a positiu. La força dels indicadors setmanals no té confirmació en les veles setmanals, per preu (els 61.8 de fibionacci) i els estocàstics diaris fan decantar la balança cap a possibles vendes

No hay comentarios: