jueves, 30 de octubre de 2014

IBEX35. Lateral.
30/10 (10209): ha caigut força durant les tres primeres hores però en quan s’ha topat amb les 9977 (que mencionàvem com a sòl) ha rebotat. El mínim, intradia, ha estat exactament en els 9939. Per indicadors a molt curt, horaris, hi ha probabilitat d’alces durant les primeres hores. A diari, també sembla que està intentant recuperar: els estocàstics volen girar però els hi falta un pèl. L’escenari més probable és la lateralitat. Si es produeixen pujades a primeres hores que portin al preu més amunt dels 10417 podria canviar el biaix a més llarg, que de moment, no és l’escenari més probable.
S&P500. Amunt fins quan?
30/10 (1983): continua enfilant-se cap els màxims del setembre amb els indicadors diaris positius. Ara el MACD ajuda a augmentar els probabilitats alcistes. El biaix a setmanal ha canviat, i a mensual està a punt, amb la posició senyal-barra que ens va fer anticipar les darreres caigudes canviant a positiu. Per ones és realment complicat, poques probabilitats, que pugui assolir de nou els màxims. La lateralitat: topar amb el màxim i caure és el més probable. En canvi per indicadors, a curt i mitjà, guanyen les alces amb la qual cosa el canvi de biaix a llarg es podria produir aviat. De moment hi ha força incertesa. 
Nikkei. Trencant la resistència.
30/10 (15675): ha superat amb força els 61.8 de fibionacci els dos darrers dies. El dia vint-i-vuit es comentava que hi havia incertesa en el diari, ara, aquesta s’ha convertit en altes probabilitats alcistes; i, a setmanal, on ja teníem aquest biaix, s’ha confirmat i pot augmentar si la posició barra-senyal del MACD canvia. La tendència s’ha definit cap a l’alça. La part negativa segueix sent el llarg termini on la majoria d’indicadors són pessimistes.

No hay comentarios: