miércoles, 29 de octubre de 2014

Bankia
29/10 (1.395): forta baixada. Continua dins el rang lateral esmentat a la darrera entrada. Ja es comentava el dia disset el pronòstic baixista via indicadors diaris, on només aguantava el MACD. Sòl en els 1.277. Ara, aquests, mateixos indicadors són baixistes, amb el mateix MACD sense acabar de definir-se per les baixades. A setmanal hi ha més incertesa, ja que si be estocàstics són positius, el RSI és clarament negatiu. I a mensual, la indefinició hi és encara més present. Els moviments laterals baixistes són els més probables en el curt mentre que a més llarg dependrà de l’evolució dels propers dies. 
Santander
29/10 (6.383): caiguda avui però que està encara per sobre el sòl dels 6.725. Per sobre dels mínims intradia (6.789) del passat dia vint-i-set. El canal lateral continua, ara, més a prop de la part baixa. Per indicadors diaris, estocàstics i RSI són baixistes, mentre que el MACD, més sòlid, dóna probabilitats d’alces. En setmanal, tant RSI com el MACD son negatius, amb estocàstics positius. A mensual la situació és clarament negativa. S’ha d’estar molt atent a les oscil·lacions dels propers dies ja que una caiguda trencant amb claredat el sòl seria molt baixista al afegir-se al pronòstic a llarg termini.
S&P500
29/10 (1970): des del passat dia vint-i-tres han continuat les pujades que venien dels mínims del dia quinze. Ha superat clarament els 61.8 de fibionacci. A diari es comentava el biaix positiu de RSI i MACD, que continua ara, però amb negatiu d’estocàstics, que s’haurien d’anar imposant a menys que la senyal del MACD vagi a tallar la línia del zero per sota, ara per ara improbable. En setmanal, la situació ha canviat ja que estocàstics i RSI són alcistes amb MACD començant a atenuar les pèrdues. A mensual la situació està indefinida. Per preu i per indicadors diaris, pel que queda de mes, el més probable són les vendes i el retorn al 50.0 de fibionacci, però en setmanal les probabilitats són alcistes. L’escenari d’assoliment de màxims, en curt, és menys probable que el de retorn a preus de 1939, com a mínim.
IBEX35 
29/10 (10180): caigudes, en bona part, pel sector financer. El dia vint-i-quatre dèiem: “Les probabilitats apunten, com a mínim, a la lateralitat, pendents de la senyal del MACD setmanal que podria decantar cap a pèrdues importants.” El MACD setmanal continua tendint a tallar però de manera molt moderada, mentre que estocàstics són alcistes i RSI baixista. A més curt, diari, l’escenari és clarament de pèrdues. Les probabilitats es decanten per les baixades en el més curt i lateralitat en el mitjà termin

No hay comentarios: