jueves, 6 de noviembre de 2014

BOVESPA. Futur optimista?
06/11 (53245): continua oscil·lant prop del sòl dels 51287 i lluny del sostre dels 63058. Per preu, a mitjà termini la tendència és baixista dins de l’ampli canal lateral mencionat. A molt curt, horaris, els indicadors indiquen probabilitats d’alces, a més llarg, diari, setmanal i mensual les probabilitats són baixistes. L’únic indicador positiu és la senyal del MACD, que no per estar sol, es pot menysprear ja que ens ha anticipat canvis a llar termini en altres ocasions. Si la força a curt aconseguís canviar el biaix dels indicadors diaris i setmanals, l’atac al sostre seria probable i es podria donar en aquest mateix mes. Per tant, l’escenari més probable és la recerca del sòl, però si no el perfora les opcions de pujades en el llarg començarien a guanyar moltes opcions. Les entrades sobre els 52000, amb stop cenyit, poden ser una bona alternativa d’inversió pensant a mensual o més.
Bankia. Fins als 1.277?
06/11 (1.337): va trencar el sòl dels 1.392 i les probabilitats alcistes es varen esfumar. La tendència per preu i indicadors és baixista en el diari, amb més incertesa a llarg. Amb el trencament, el preu a vigilar és el del següent sòl (1.277), la tendència és, ara, lateral-baixista.
Santander. Trencarà el sòl?
06/11 (6.767): el sòl dels 6.725 continua ferm però no es decanta per alces a cercar els 7.150 comentats. Els indicadors a molt curt horaris, indiquen majoritàriament baixades, o sia un nou atac al sòl. I els diaris i setmanals segueixen una estructura semblant. A llarg te altes probabilitats de baixades, que a curt no són tan clares, sobre tot per preu.

No hay comentarios: