sábado, 31 de enero de 2015

Avui no queda més remei que dedicar l’entrada al recopilatori de comentaris respecte al preu del petroli (Brent) durant el mes de gener:

08/01 (51.66). ... en els setmanals hi comencen ha haver espurnes d’aturada però en els mensuals les expectatives són tremendament baixistes. La part positiva són les set veles mensuals negatives, estadísticament de difícil continuïtat, però que, personalment, no tenen cap més valor. L’escenari més probable, per preu, és la recerca del sòl dels 44.23 que es podria assolir al llarg d’aquest mes però, per indicadors, la parada podrien ser valors de 49.92 (propers) per  iniciar una lateralitat de molt curta durada abans d’encarar una forta pujada, ara per ara de pronòstic més que agosarat.
Pronòstic a curt: lateral-baixista. Pronòstic a mig: lateral.
12/01 (48.87). ... Els indicadors a molt curt estan intentant parar, sobre tot estocàstics i RSI; els del curt són més baixistes. Si anem a més llarg els nivells de “sobrevenda” són molt forts i cada cop augmenten més les probabilitats d’aturar les caigudes.
Pronòstic a curt: lateral-baixista. Pronòstic a mig: lateral.
17/01 (49.96). ... Els horaris encara no acompanyen clarament, degut principalment al MACD, però en setmanals hi ha una vela martell claríssima (al final de la tendència baixista) i una posició de “sobrevenda” excepcional que fa pensar en què les probabilitats d’aturades van agafant més pes.
Pronòstic a curt: lateral-alcista. Pronòstic a mig: alcista.
22/01 (49.03). Continua aguantant en els valors anticipats el dia vuit (49.92), tot i la petita baixada, les veles diaris són de poc recorregut amb el major volum el dia quinze, amb tancament negatiu. Ara són uns nou dies mantenint-se força estable. Els indicadors horaris anticipen baixades, en els de quatre hores només es resisteix el MACD (però de forma clara); i a curt, els diaris estocàstics són negatius, RSI neutre, però el MACD marca clarament una tendència a l’alça. A més llarg, en els setmanals i mensuals els valors de “sobrevenda” són tremends i per tant, cada cop, augmenten les probabilitats d’aturades de la caiguda.
Pronòstic a curt: lateral-alcista. Pronòstic a mig: alcista.

Preu actual 52.27. A partir de les 18 hores del dia trenta de gener ha iniciat una important recuperació que fa anticipar una entrada en la lateralitat

No hay comentarios: