S&P500. Continua en la línia.
13/01 (2034). Es torba en la línia de tendència alcista a molt curt. Aguantant-la amb insistència. El dia nou a les 19.05 (2036) dèiem que els indicadors horaris (a una i quatre hores) eren baixistes amb probabilitats de retrocessos del 1,5% i el preu caigué fins els 2015 (-1,03%) a les 15 hores d’ahir per on passa la línia a curt.
13/01 (2034). Es torba en la línia de tendència alcista a molt curt. Aguantant-la amb insistència. El dia nou a les 19.05 (2036) dèiem que els indicadors horaris (a una i quatre hores) eren baixistes amb probabilitats de retrocessos del 1,5% i el preu caigué fins els 2015 (-1,03%) a les 15 hores d’ahir per on passa la línia a curt.
En el llarg, setmanals i
mensuals, tenim els indicadors en espera de la caiguda. És a dir, les divergències
des del maig en el MACD setmanal, la posició de la senyal-barra actual, estocàstics
i RSI tant setmanals com mensuals, tots ells donen altíssimes probabilitats de
correccions però per indicadors a més curt la situació es retarda. Els horaris
van a la baixa però els de quatre hores aguanten amb els diaris força
indecisos. Mantenim la lateralitat a curt per demà en els 2014 de suport, cada
cop més curt.
Pronòstic a molt curt:
lateral-baixista. Pronòstic a curt: lateral.
IBEX35.
13/01 (9925). Des del passat
divendres ha recuperat, anunciàvem: “lateral-alcista”. En visió a més llarg
segueix feble aguantant això sí la lateralitat. La previsió era que la
resistència dels 9605 aguantés i així ha estat. Ara, els indicadors a molt curt
presenten diferents opinions però guanyant les alces gràcies al MACD. En els
diaris també es manté l’optimisme però en aquest cas degut sobre tot als
estocàstics i RSI amb el MACD sense acabar d’acompanyar, encara. Per preu toca
recollides dins la petita línia baixista en el molt curt, així que l’escenari
només canviaria a positiu de superar amb claredat els 10055. De moment a llarg
segueixen els àugurs molt negatius.
Pronòstic a molt curt: lateral-alcista.
Pronòstic a curt: lateral.
No hay comentarios:
Publicar un comentario