sábado, 14 de febrero de 2015

BOVESPA. Recull de darreres entrades més pronòstic actual.

03/12/14 (52395). Indefinició. “Durant les darreres sessions el preu ha retornat a valors propers al sòl dels 51287, després que s’allunyés amb facilitat fins els màxims del dia vint-i-u... Per tant, l’escenari es decanta per valors propers al sòl en el curt i allà caldrà veure la força de possibles entrades de venda o de compra.”
13/12 (48160). Molt baixista a mig. “El sòl el va trencar el dia vuit però no amb molt volum, tot i així no ha pogut remuntar els dies següents... Ara es troba proper als valors mínims del dia vint-i-set d’octubre (48085), aquella vela postelectoral... L’escenari és doncs, pessimista, les probabilitats apunten a caigudes fins el sòl dels 44576.”
20/12 (50250). Lateral. “Des del passat dia tretze es van produir les correccions pronosticades fins el dia setze, on es produí el mínim intradia en 45645; recordem que el següent sòl es troba en els 44576... La lateralitat a mig termini hauria de ser la tònica predominant.”
27/12 (50545). Esperant. “... remuntà fins tornar al sòl-resistència dels 51287, que no pogué superar els dos darrers dies negociat... Aquests valors es troben dins el rang lateral molt més ampli (44576-63058). Parlant a llarg termini els indicadors no defineixen, amb claredat,  cap a on pot trencar la lateralitat actual, si ve el MACD és força positiu (la posició de la senyal-barra per sota el zero amb valors inferiors de la primera així ho indica), el RSI està negatiu i els estocàstics podrien anticipar un canvi a l’alça però necessitant, previsiblement, una temporalitat que podria tardar fins finals de gener o febrer.”
14/02/15 (50680). Indecisió. Durant el darrer mes i mig ha tingut un moviment baixista al trencar la resistència mencionada dels 51287 el dia vuit de gener per després iniciar una fase lateral fins aquesta setmana. Divendres va iniciar un moviment a l’alça apropant-se de nou a l’antic sòl, ara resistència. Per indicadors diaris és alcista, matisant una pendent massa plana de la senyal del MACD però que de fet va a tallar al zero. A setmanal, tos els indicadors són alcistes, confirmant el pronòstic de la darrera entrada, però a mensual, hi ha encara, masses signes baixistes, sobre tot de MACD i estocàstics. L’escenari és doncs encara massa imprecís i fins que no girin MACD i estocàstics mensuals és prematur pronosticar una ruptura a l’alça, ja que per preu és baixista a llarg.
Pronòstic a mig: lateral-alcista. Pronòstic a llarg: lateral-baixista.

No hay comentarios: