jueves, 19 de febrero de 2015

Nikkei. Recull.
10/02 (17715). Lateral. Lleugera pujada. Continuant en la part superior del canal lateral... Ara, per indicadors a molt curt, l’escenari és baixista; a curt tampoc és positiu i a més llarg, hi ha força indefinició. Per preu podria recular fins els 17244. Les probabilitats, doncs, són baixistes però dins la lateralitat de fons.”
12/02 (17854). Lateral. Continua graó a graó... Ha tingut fortes oscil·lacions en l’intradia però el resultat final ha estat amb volum i a l’alça segueixen entrant compres. Per indicadors, els horaris segueixen sent baixistes mentre que els diaris comencen a presentar signes de pujades. Les probabilitats es decanten per moviments laterals de consolidació abans d’intentar trencar la resistència dels 18044 però si moviments ràpids acosten el futur de l’índex al preu mencionat poden entrar fortes ordres de compra.
15/02 (18034). Ja hi és, i ara? ... Ha anat a per la resistència, màxims intradia 18065. ... escenari més probable les correccions; però seguim considerant que per preu només és qüestió de temps que trenqui la resistència.
19/02 (18345). Ha trencat la resistència. Ha trencat la resistència però amb poc volum. Tenim tots els indicadors des dels de molt curt, horaris, fins els de llarg, mensual, amb expectatives positives. Només els estocàstics diaris que es troben en “sobrecompra” anticipen un principi de recollides. L’escenari, és doncs, per preu i per indicadors clarament alcista.
Pronòstic a molt curt: alcista. Pronòstic a curt: alcista.

No hay comentarios: