martes, 17 de febrero de 2015

Or. Recull.
26/12 (1195). Lateral. “... ha tornat a superar el sostre dels 1186... a més llarg hi ha més perspectives alcistes a setmanal que a mensual. L’escenari és encara força incert i la lateralitat és el moviment més probable.”
12/01 (1233). Amunt. “... A diari, setmanal i mensual, l’escenari és clarament alcista. Molt bon moment.”
16/01 (1276). Confirmant la tendència. “Estabilitat que es concretà en alces importants... Ara per indicadors, tots són alcistes, els que menys els de molt curt, però tot i així les perspectives són favorables a les pujades. Per preu el sostre del canal en què es troba és el de 1281 però lo rellevant és el canvi de trobar-se en un canal lateral a agafar una tendència alcista clara a llarg termini...”
20/01 (1292). Amunt, amunt. “Impressionant. Més que per la quantia per la superació de diferents resistències. Han entrat molts diners... avui la vela ha estat espectacular...  Continuem afirmant que l’aspecte tècnic a llarg termini és quasi immillorable. A més curt, per preu, hauria de corregir (el sòl està ara en 1281) i de fet els indicadors horaris així ho indiquen.”
10/02 (1233). A l’expectativa. “... Per indicadors a molt curt és majoritàriament alcista mentre que a diari és baixista. A més llarg, setmanal i mensual continua optimista, més en el mensual que en el setmanal... Continuem afirmant que l’aspecte tècnic a llarg termini és quasi immillorable. A més curt. A diari, però, la situació és alcista.” 
17/02 (1206). Lateral. Forta caiguda avui però tot i així estem en preus del dia nou d’aquest mes. Per indicadors a molt curt hi ha “sobrevenda” en estocàstics anticipant pujades però al MACD encara li falta per afegir-se a la tendència. A curt la senyal del MACD està a punt de tallar el zero des del positiu (senyal de baixades). A setmanal tots els indicadors són pessimistes i a mensual, els indicadors no defineixen. Per preu el sòl està en 1186. Escenari de lateralitat amb probables recollides fins el sòl mencionat.

No hay comentarios: