jueves, 24 de julio de 2014

IBEX 
Dia 18/07 (10510): “... el preu ha tornat a rebotar al voltant dels 10400, on dèiem que s’estava formant un sòl.”
Dia 22/07 (10656): “... L’escenari més probable pels propers dies serien moviments laterals però els indicadors diaris i el manteniment de la línia de tendència alcista a llarg termini fan augmentar les probabilitats d’una continuïtat que es podria manifestar en molt positiva si s’allarga al termini setmanal, de moment ens hem de mantenir a l’expectativa.
Dia 23/07 (10637): “forta caiguda a darrera hora, movent-se, però per sobre els 38.2 de fibionacci i just en la línia de tendència alcista... els diaris però són majoritàriament alcistes (exceptuem el RSI), i a setmanal encara no han girat però comencen a canviar, tal com anticipàvem. Es necessita una confirmació de la línia alcista per poder donar senyal d’entrada amb claredat... Hi ha força diner fora de mercat esperant quin biaix prendrà el selectiu.” 
Dia 24/07 (10850): ha entrat bona part del diner que estava esperant però no tot i el preu s’ha disparat fins els 23.6 de fibionacci. LA vela diària d’avui ha esta molt gran i per tant el més probable estadísticament són algunes recollides. Per indicadors els horaris són baixistes, sobre tot estocàstics, hi ha quatre hores encara estan alcistes però amb alguns en zona de “sobrecompra”. En el diari tots els indicadors són alcistes; i en el setmanal, tal com dèiem ahir els estocàstics s’estan girant, ens resta pendent el MACD. Per tant petites recollides poden de servir per prendre posicions ja que la línia de tendència s’ha mostrat forta (ara està passant pels 10600) i els indicadors acompanyen. Es poden prendre posicions ja que les probabilitats alcistes a mitjà termini superen les baixistes, no així a llarg (mesos).
DAX
Dia 23/07 (9750): “indicadors diaris canviant les expectatives ja que la senyal del MACD ha començat a canviar el pendent i a dirigir-se a tallar la barra donant senyals d’entrada, a més els estocàstics es tallen amunt i el RSI, també, apunta cap a les alces. En els altres intervals hi ha molta més indefinició.”
Dia 24/07 (9775): tal com dèiem ahir l’escenari continua sent positiu per preu i indicadors a curt termini (diari-setmanal) no tant en molt curt i mensual.

No hay comentarios: