lunes, 14 de julio de 2014

S&P CNX Nifty de la Índia (BSE Sensex 30 per gràfic )
Dia 13/05 (7047): “... Pot ser una bona opció entrades...”
Dia 5/07 (7788): “... En aquests moments 10,5% de revaloració en mes i mig. Per indicadors els diaris no donen una probabilitat clara... (precaució).”
Dia 9/07 (7593): “... Els indicadors a nivell horari presenten, com a major probabilitat, retallades... Pel diari l’escenari també és de recollides... i pel setmanal estem en un impàs que dependrà de l’evolució dels propers dies... Pot ser un bon moment de recollides per inversors a més curt i moment d’espera per qui s’hagi perdut revaloracions o estigui en l’índex a més llarg termini.”
Dia 14/07 (7481): doncs efectivament s’han produït tres dies de recollides des del dia nou. Avui sembla que s’ha aturat la caiguda intentant formar un sòl al voltant dels 7460. Els indicadors horaris anticipen pujades, reafirmen en la formació del sòl. A quatre hores hi ha més incertesa perquè si be estocàstics estan ja en “sobrevenda” el MACD encara dóna probabilitats de caigudes ja que està a punt de tallar la línia del zero. Si anem als diaris es reprodueix una situació semblant als quatre hores però amb el MACD en zona menys perillosa. A més llarg, setmanal les majors probabilitats estan de la banda de les caigudes. De moment no podem recomanar entrar fins que no es confirmi el sòl mencionat ja que encara hi ha importants probabilitats de caigudes fins a nous valors. 
Nikkei 
Dia 23/05 (14545): “...en els propers dies-setmanes podem esperar pujades (els indicadors acompanyen). Recomanem entrada a aquest valor...”
Dia 11/07 (15135): “... En aquest escenari la lateralitat de l’índex és el moviment més probable mantenint-se entre els 15035 i els 15335 (aprox.). Qualsevol moviment que trenqués amb força el sòl podria portar caigudes als 14085 i la ruptura de la resistència (15335) seria un signe clar d’entrada.”
Dia 14/07 (15354): revaloració important de l’índex anant a cercar els 61.8 de fibionacci, part superior del canal que mencionàvem el dia onze. Els indicadors horaris estan en situació d’indefinició degut a què si bé el MACD horari sembla debilitar-se els estocàstics assenyalen probabilitats de pujades. Pel que fa als de quatre hores, aquests indiquen majoritàriament entrades però tenim els estocàstics en zona de “sobrecompra” (perillosa). A nivell diari les majors probabilitats són a l’alça, només el MACD va una mica endarrerit i encara no acompanya estocàstics i RSI. I en el setmanal també són les alces les més beneficiades probabilísticament. En general i tal com dèiem en l’anterior entrada els moviments laterals en el curt són els més probables mentre que a més llarg mica a mica es van afermant les possibilitats alcistes. 
IBEX 
Dia 10/07 (10475): “El darrer comentari del dia vuit ja donàvem els 10480 com a punt per on passava la línia de tendència (alcista: cal recordar-ho)... De moment no s’hi pot estar. 
Dia 11/07 (10485): “... Ara els indicadors a més curt (horari) donen com a majors probabilitats pujades però amb poca consistència... Continuem amb l’opinió de que no es pot estar dins degut a les incerteses, per indicadors la major probabilitats és anar a buscar el nivell dels 10538 mencionats però per baix els 10259 són el sòl que s’aniria de trencar-se els 10480; és probable un escenari lateral les properes setmanes però no es poden descartar retrocessos importants. 
Dia 14/07 (10562): el selectiu ha pujat amb molt poc volum en comparació amb la darrera baixada. Per indicadors, en el horari, les majors probabilitats se les enduen les alces (obertura a l’alça), en el diari hi ha més incertesa, si be estocàstics i RSI ja han girat amunt el MACD està en zona perillosa; i en el setmanal la tendència apunta a la baixa. Per tant creiem que les majors probabilitats de successos són moviments amunt a curt termini però s’haurà de confirmar observant el manteniment de la línia de tendència actual.

No hay comentarios: