domingo, 17 de agosto de 2014

Bovespa. Brasil
Juliol: a mitjans de mes les probabilitats alcistes superaven les baixistes.
02/08 (56020): “el preu està dibuixant ones clàssiques que de retomar-se empaitaran a superar la resistència mencionada... La major probabilitat són moviments cada cop més curts fins definir més clarament la tendència o trencant la resistència o desfent les ones.”
10/08 (55680): “el preu continua formant les ones aguantant molt bé els 55280 intradia que ja va tocar el dia u... Per una banda el preu fa pensar en una lateralitat de consolidació però els indicadors van en contra: esperar.” 
16/08 (57725): doncs el preu s’ha decantat per seguir les ones, ha tornat a anar a buscar els 57693 superant-los i trencant a l’alça la línia de tendència baixista. En els indicadors diaris la barra del MACD ha impedit amb la seva progressió que la senyal se n’anés avall, i tant estocàstics com RSI anticipen alces. En el setmanal RSI i MACD són positius però no així els estocàstics. Els mensuals són també positius per majoria. El trencament de la directriu juntament amb els indicadors anticipen alces.
EUR/YEN
Juliol: va començar el mes per sobre els 137.819. Un cop trencats la tendència a llarg és a la baixa, tot i que dèiem a finals de mes que “a molt curt pot intentar recuperar aquests valors i la cabdal la consolidació i/o superació de la resistència mencionada que ara per ara veiem poc probable.” 
2/08: “... a més llarg, mensual, la tendència encara és baixista... Els indicadors serien coherents amb aquest escenari de lateralitat entre els 136.352-137.819.”
16/08 (137.086): el preu continua per sota els 137.819 (forta resistència). Els indicadors diaris presenten ambigüitats perquè si per una banda estocàstics anticipen baixades (no pronunciades, això sí), RSI i MACD assenyalen pujades. En els setmanals guanyen les probabilitats d’alces, sobre tot pel pes dels estocàstics i la indefinició de la resta. En mensual la tendència segueix sent a la baixa. S’ha de continuar mantenint la vista en la resistència mencionada que de superar-la podria canviar el signe a llar termini, de moment no sembla l’opció més probable.

No hay comentarios: