domingo, 10 de agosto de 2014

S&P500
22/06 (1955): “... una correcció important que es situaria entre finals de juliol i agost...”
06/08 (1921): “... En els indicadors diaris apunten alces, RSI i estocàstics, mentre que la senyal del MACD es dirigeix a tallar el zero (mal auguri). Indicadors setmanals molt baixistes, RSI el que menys, i els mensuals, des de la zona de “sobrecompra” han de començar a corregir. A llarg termini no és recomanable estar en aquest índex...”
09/08 (1926): la senyal del MACD ja ha tallat el zero i està canviant el pendent (positiu), els estocàstics i el RSI estan a l’alça, a diari, per tant la probabilitat guanyadora és alcista. En setmanal i mensual els escenaris són encara negatius. A llarg termini no hi ha cap senyal que ens faci prendre la decisió d’entrar.
Or
Al maig es recomana l’entrada en aquest valor, sobre tot al formar-se el sòl dels 1240; i en un segon moment al trencar amb força els 1297.
3/08 (1293): “... a diari guanyen les alces... L’escenari més probable són moviments laterals buscant un sòl que pugui servir per consolidar...”
10/08 (1311): els indicadors diaris indiquen probabilitats alcistes sobre tot MACD i estocàstics, el RSI és l’únic que no acompanya. Per preu li està costant de trencar els 1315 i per tant podria dirigir-se a un moviment lateral. Els setmanals estan igual que el passat dia set: sense definir, i a mensual continua la senyal clara d’entrada.
S&P 500 CNX. Índia.
Al juliol comentàvem l’ambigüitat dels indicadors a llarg.
3/08 (7621): “els indicadors diaris anticipen retrocessos mentre que els estocàstics setmanals opten per les alces oposant-s’hi MACD i RSI. A més llarg, mensual, hi ha, moltes probabilitats de baixades... Correccions fins els 7444 no serien anòmales per preu i encara mantindria la tendència alcista de fons.”
10/08 (7591): En el diari les probabilitats guanyadores són baixistes, tots els indicadors anticipen baixades. El preu va formar un gap important el passat dia vuit. En setmanal, també, dominen les baixades mentre que els mensual es resisteixen més. Com anticipàvem es probable que es vagi a buscar els 7444 en un primer terme i després els 7242 en un segon. SI no fos així seria senyal de molta fortalesa de l’índex.
BOVESPA. Brasil.
Juliol: a mitjans de mes les probabilitats alcistes superaven les baixistes.
02/08 (56020): “el preu està dibuixant ones clàssiques que de retomar-se empaitaran a superar la resistència mencionada... En el setmanal l’escenari és més negatiu ja que només estocàstics aguanten però creuant-se (mala senyal). I a més llarg, mensual, tampoc hi ha una definició clara d’escenari... La major probabilitat són moviments cada cop més curts del preu fins definir més clarament la tendència o trencant la resistència o desfent les ones.”
10/08 (55680): el preu continua formant les ones aguantant molt bé els 55280 intradia que ja va tocar el dia u. Els indicadors diaris són negatius, els estocàstics han començat a girar, RSI apunta avall i la senyal del MACD està per sobre la barra. Els setmanals continuen amb senyals de venda, RSI i estocàstics, i en breu s’hi afegeix el MACD. Els mensuals continua el mateix escenari que el passat dia dos però amb estocàstics més negatius. Per una banda el preu fa pensar en una lateralitat de consolidació però els indicadors van en contra: esperar.

No hay comentarios: