jueves, 18 de septiembre de 2014

Nikkei
18/09 (16114): es comentava la tendència alcista en la darrera entrada però l’alça d’avui ha estat espectacular. Ara els indicadors són clarament alcistes en diari, setmanal (tot i els estocàstics estar en zona de “sobrecompra”) i mensuals (amb el MACD apunt de canviar). S’està dirigint amb força als màxims dels 162325 de finals de desembre i el pronòstic continua sent positiu, amb algunes probabilitats puntuals de retrocessos degut als estocàstics setmanals, la tendència s’ha confirmat. 
EUR/YEN
18/09 (140.397): dèiem que havia de definir tendència i avui el moviment ha estat clar: una forta vela positiva que trenca la lateralitat. L’anomalia del MACD diari s’ha corregit a l’alça, els estocàstics han girat a positius, dins de la “sobrecompra” això sí, i el RSI amb pendent positiva. A més llarg, setmanal i mensual l’escenari és alcista, només el MACD mensual no acompanya. Per preu haurà de corregir però de moment te molt camí fina la propera resistència forta (142.353 i 143.357 sobre tot) i els indicadors a llarg donen un escenari alcista.
Or
18/09 (1226): esperàvem el sòl i podria estar formant-lo ja que avui ha tocat els 1215 vàries vegades i ha aguantat. Els indicadors  a molt curt, horaris, són força positius. Els diaris, també, ja que els estocàstics estan girant des de “sobrevenda” igual que el RSI i el MACD està en situació clàssica anticipant pujades en breu. Els setmanals no són tant optimistes ja que als estocàstics els hi queda per corregir (estan en “sobrevenda” però encaren avall) i el MACD no compensa. I en els mensuals estocàstics i RSI són negatius però el MACD te tendència a canviar el biaix. Per preu queda recorregut fins el 1180-1190 però els indicadors i la tendència de parada donen altes probabilitats d’haver-se format un sòl. Entrada per valents.

No hay comentarios: