viernes, 19 de septiembre de 2014

S&P500
19/09 (2002): nou màxim intradia en 2014, pujades força verticals aquests darrers quatre dies. A partir de les quatre de la tarda hora d’aquí han començat les baixades amb més volum que en les pujades (mala senyal). Els indicadors diaris han començat a girat, estocàstics i RSI sobre tot amb el MACD més lent, anticipant baixades. Els setmanals presenten més probabilitats de baixades que de pujades degut a estocàstics, amb MACD per definir i RSI força neutre. En els mensuals es va planejant en tots tres indicadors avançant cap a l’escenari de baixades pronosticat per finals de mes o octubre: el seguirem. Amb aquests valors del preu, la separació amb la directriu alcista, i la situació d’indicadors l’escenari més probable són les correccions. 
IBEX35
19/09 (11025): 0,10% amunt el selectiu. El futur en l’intradia ha tocat els 11181, a primera hora, molt a prop dels màxims del juny. El retrocés confirma la lateralitat esmentada. Ja dèiem que els indicadors diaris eren positius però no així els de més llarg termini. Els indicadors diaris són, encara, majoritàriament positius, tot i un intent de gir dels estocàstics. Els setmanals són, també, positius; i els mensuals reafirmen la condició majoritàriament. L’escenari més probable són les pujades.
Nikkei 
19/09 (16184): dèiem “... S’està dirigint amb força als màxims dels 16325 de finals de desembre i el pronòstic continua sent positiu, amb algunes probabilitats puntuals de retrocessos degut als estocàstics setmanals, la tendència s’ha confirmat.” I avui ha tocat en l’intradia els 16284 amb una forta pujada al començar a cotitzar. Els indicadors diaris i setmanals són molt positius; els mensuals estan començant a esgotar-se, estocàstics per girar (no encara), RSI entrant en “sobrecompra” i MACD amb senyal per sobre la barra. Per preu si aconseguís superar els màxims mencionats les alces podrien ser importants; i per indicadors a curt les majors probabilitats són, també, les alces.

No hay comentarios: