jueves, 11 de septiembre de 2014

S&P500
11/09 (1991): continua oscil·lant sense definir tendència, el sòl dels 1981 sembla ferm. Per d’indicadors, els diaris són baixistes, MACD i RSI que ara ja no aguanta amb els  estocàstics amb ganes de canviar. En els setmanals els estocàstics ja es creuen (avall), RSI negatiu i les posicions senyal-barra del MACD són, ara, clarament baixistes. I en els mensuals, mica a mica, s’apropa el moment de la correcció. Continuem amb un ull posat en els 1981 i el que podria provocar a nivell d’Europa. 
IBEX35
11/09 (10868): Vela del futur negativa, amb mínim intradia en 10818, ha aguantat be sobre els 10814-10818 (a prop dels 23.6 de fibionacci) els dos darrers dies: positiu a nivell de preu. Per indicadors diaris la tendència és clarament baixista: tots els indicadors estan amb aquest perfil. Pel que fa als setmanals RSI: a la baixa, estocàstics tocant sostre i MACD indefinit. I en els mensuals la tendència majoritària és a la baixa. S’està formant un sòl important en els valors mencionats si l’aguanta pot començar un nou període amunt en breu (encara no confirmat pels indicadors), però de moment el més sensat és esperar a veure l’evolució propera.
Or 
11/09 (1238): el dia dos d’aquest mes (1264) dèiem: “per preu i degut a les dificultats de l’agost a concretar els indicadors la recomanació és sortir-ne; i la caiguda més que per quantia és important perquè ha trencat els sòls de referència en 1240, marcant un nou mínim en 1235, valors que no es veien des del gener. Els indicadors diaris són negatius, tot i que ja es troben en zones de “sobrevenda” RSI i estocàstics, amb el MACD també en tendència baixista. Els setmanals, són també, clarament baixistes, excepte el MACD que no defineix; i en els mensuals la situació és semblant. De moment no es pot entrar: ha de formar sòl.

No hay comentarios: