viernes, 12 de septiembre de 2014

S&P500
12/09 (1974): ha trencat el sòl dels 1981!!! Ja dèiem ahir que els indicadors diaris eren  baixistes, afegint-s’hi els setmanals. Els dies quatre i cinc comentàvem que de perdre’s aquests valors tenia altes probabilitats d’anar-se’n avall i així ha estat. En 1964 passa la línia de tendència alcista, aquella ja comentada que prové de l’abril. Els indicadors diaris continuen baixistes, RSI molt. Els setmanals avall, el més preocupant és el MACD, que encara tenia un petit marge que ha perdut. I en els mensuals l’únic que es resisteix és el MACD, que com dèiem anticipava un final de mes-mitjans d’octubre amb dificultats tècniques. No es pot estar dins per la proximitat d’aquestes referències la pèrdua de les quals pot ser perillosa. 
IBEX35
12/09 (10885): aguantant la baixada de l’S&P500, ja comentàvem que començaven a descorrelacionar-se. Continua “rebotant” al voltant dels 23.6 de fibionacci: tres dies.
Per indicadors diaris continua la tendència clarament baixista, tot i que avui els estocàstics han fet un petit gir. Pel que fa als setmanals la situació és semblant a ahir RSI i MACD els més baixistes amb estocàstics que encara els hi falta per anunciar-ho. I en els mensuals la tendència majoritària és a la baixa encara que de manera suau. S’ha d’esperar a veure com reacciona amb les caigudes d’hores d’ara de l’S&P500 (si continua descorrelacionat) i si es forma un sòl ferm en els valors d’aquests dies.

No hay comentarios: