jueves, 25 de septiembre de 2014

S&P500
25/09 (1960): està confirmant el pronòstic del dia vint-i-nou d’agost (1998): “Hi ha, a llarg termini, i prenent el MACD com a referència, a mitjans d’octubre dificultats tècniques de superació que s’hauran de seguiri que en aquest seguiment hem anat anticipant les correccions (dies vint-i-dos i vint-i-tres de setembre). Els indicadors diaris continuen baixistes però els estocàstics semblen començar a girar. Els setmanals i mensuals segueixen anticipant retallades. Per preu pot recuperar però els indicadors assenyalen el contrari. 
Nikkei
25/09 (16114): continua intentant superar els màxims de desembre. En l’intradia se n’ha anat als 16345, superant els 16245, però no s’hi ha mantingut; de fet hi ha hagut una forta entrada de diners que l’ha fet baixar, degut probablement als sistemes automàtics que tenien aquesta referència per vendre. A nivell d’indicadors diaris s’han girat els estocàstics i el RSI (a la baixa), i la barra del MACD ha començat a disminuir (mala senyal). Els setmanals també estan girant però menys que els diaris (normal); mentre que els mensuals el RSI i en menor mesura el MACD estan forts i els estocàstics semblen voler oposar-s’hi. L’escenari per preu és clarament alcista, tal com dèiem falta concretar la superació de la resistència per alces importants. Per indicadors, després de les correccions de les darreres hores, aquests s’han afeblit, però no afirmen que la tendència s’hagi esgotat. Des dels 14545 del vint-i-tres de  maig que ens confirmava la tendència és un 10,8% de revaloració en quatre mesos.
Or
25/09 (1222): quatre dies movent-se en aquests preus. Dèiem el passat dia divuit que hi havia altes probabilitats que s’estigués formant el sòl. Per indicadors els diaris són positius, MACD i estocàstics molt, amb RSI acompanyant, a més, aquests dos des de la zona de “sobrevenda”. Els setmanals són encara que negatius ja que estocàstics i RSI apunten avall i l’únic una mica indecís és el MACD. I a més llarg, el MACD comença a girar a positiu mentre que estocàstics i RSI els hi falta. Aquesta situació tècnica dels diferents indicadors juntament amb la tendència del preu dóna altes probabilitats de què la caiguda s’hagi aturat i es pugui començar una recuperació, tot i així el camí obert fins els 1180-1190 segueix present.

No hay comentarios: