viernes, 26 de septiembre de 2014

S&P500
26/09 (1967): el preu continua dèbil.  Ni amb la baixada d’ahir ha aconseguit recuperar. Els indicadors diaris estan en situació millor, els estocàstics, des de “sobrevenda” estan intentant girar, el RSI s’ha aplanat i la senyal de MACD ha recuperat una mica.   Els setmanals i mensuals continuen molt negatius. L’escenari, tot i ser negatiu i confirmar el pronòstic de l’agost podria tenir una “revifalla” en els propers dies que ens sembla més una trampa pels petits inversors que un moment de prendre posicions. 
IBEX35
26/09 (10837): continua la lateralitat pronosticada de les darreres setmanes. Els 38.2 continuen estan suficientment lluny com per donar tranquil·litat. Per indicadors diaris, els estocàstics han girat amunt, la senyal MACD s’està aplanant i el RSI apunta amunt: probabilitats de pujades. Pel que fa als setmanals i mensuals la situació és encara baixista, sobre tot en els primers. L’escenari més probable són moviments laterals però s’ha de seguir de molt de prop ja que tot i aguantar les caigudes d’ahir i d’avui de l’S&P500 força bé, qualsevol aproximació forta al sòl mencionat seria molt perillosa.
Nikkei
26/09 (16304): atenció als 16335 en l’intradia, segon dia superant els màxims del desembre i ara superant-los al tancament. Molta entrada a primera hora (seva) amb la intencionalitat d’anar amunt. Per indicadors diaris les majors probabilitats se les enduen les alces, sobre tot degut al MACD (més sòlid) i RSI, els estocàstics es troben un pèl indecisos. En setmanals alcistes, amb només la pega dels estocàstics en “sobrecompra”; i els mensuals amunt amb força. Escenari clarament alcista en aquests moments.

No hay comentarios: