lunes, 27 de octubre de 2014

Bankia (1.433): obertura a 1.489. A continuació ha recollit fins a 1.403 sobre les 13 hores recuperant durant la tarda. Dèiem ahir que els indicadors eren majoritàriament baixistes però que hi havia probabilitats de pujades durant les primeres hores: ni això; després de les ordres en espera ha començat a baixar. Si mirem enrere el moment de compra per aprofitar els tests es va produir a mitjans de mes, a partir de llavors, la cotització, parlant sempre del futur, ha pujat des de 1.248 (mínim) fins a l’obertura d’avui (moment de vendre) a 1.489 (20% en disset dies). Pels que estan dins: els indicadors a diari continuen baixistes, només aguanta el MACD i els moviments laterals o baixistes a més llarg buscant altre cop el sòl dels 1.277 son els més probables.
Santander (6.875): igual que l’anterior ha obert amunt en 7.150 i s’ha precipitat avall en la primera hora, mantenint el biaix fins les 15 hores on ha fet sòl en 6.789. La baixada de primera hora ha fet que la senyal del MACD horari se n’anés cap el zero, tal com comentàvem ahir, provocant vendes. A nivell d’indicadors diaris encara hi ha probabilitats alcistes, ja que l’indicador més ferm, la senyal-barra del MACD és clarament alcista i per preu es troba molt a prop d’un important sòl en 6.725. Vigilant de no perdre el sòl l’acció presenta potencials de revaloració dins el canal lateral.
BOVESPA. Victòria de la continuïtat: reacció. 
27/10 (50910): pèrdues importants a primeres hores (7,6%) amb recuperacions després intentant recuperar el sòl trencat. Les probabilitats baixistes s’han imposat i el pes dels arguments tècnics i estadístics: MACD mensual (encara hi és a temps), indicadors diaris, estocàstics setmanals, i vela molt negativa han esta insuficients.  Tot i així des de l’obertura s’ha reprès el canal alcista intentant tapar el gap. Per indicadors diaris continuen amb més probabilitat els escenaris alcistes que els baixistes: estocàstics estan positius i només el RSI és negatiu. A més llarg, setmanal i mensual, la situació es capgira. Si el trencament d’avui ha suposat un fet puntual intradia com el cas produït en la primera volta els dies sis i set, s’haurà d’observar amb el tancament i evolució de demà. Cal recordar que la reacció anterior fou en contra de la tendència mentre que avui era a favor d’aquesta, per tant si be a curt pot haver-hi revaloracions, el fons continua negatiu.

No hay comentarios: