domingo, 2 de noviembre de 2014

Bankia. Lateral-alcista.
02/11 (1.424): moviments de martell els dos darrers dies. Per sobre, al tancament, del sòl dels 1.392. El rang lateral-baixista ha continuat. Els indicadors anticipen nous moviments a cercar la propera resistència en 1.485. L’escenari més probable són alces en el curt que permetin consolidar el preu per sobre el sòl. A més llarg, ara per ara, guanyen les probabilitats d’anar a buscar els màxims del rang lateral (1.545).
Santander. A curt: alcista.
02/11 (7.021): moviments laterals els darrers dies. El preu no ha trencat el sòl dels 6.725 i per tant l’estructura continua ferma. Els indicadors diaris anticipen alces però a més llarg setmanal i mensual el pronòstics és més incert. Les probabilitats es decanten per les alces en el curt, si es superen els 7.150 a més llarg podria canviar el biaix de baixista a alcista.
BOVESPA. Alcista.
02/11 (55085); en la darrera entrada titulàvem: baixada puntual. Així s’ha confirmat aquests darrers dies tancant el gap del dia vint. L’aspecte alcista hi era present amb claredat i per indicadors a curt continua en el mateix sentit. Es comentava l’oportunitat de pujades tancant el mes i també s’ha confirmat. A més llarg hi ha més incertesa però les probabilitats alcistes guanyen a les baixistes.

No hay comentarios: