lunes, 10 de noviembre de 2014

IBEX35. Lateral. 
10/11 (10241): ha continuat la lateralitat mantenint-se entre els 10328 i els 9977, més proper al sòl que a la resistència. En els indicadors a molt curt, horaris, les probabilitats són alcistes però per preu la tendència des de principi de mes és baixista. A diari hi ha indefinició ja que estocàstics estan a punt de girar a l’alça però la senyal del MACD està perdent força. I a més llarg els indicadors són majoritàriament baixistes. Tot i poder anar a buscar els 10328 a molt curt les probabilitats assenyalen manca de força per mantenir-s’hi. L’escenari continua, quan menys, lateral. 
Bankia. Lateral.
10/11 (1.322): ha anat corregint però no s’ha apropat al sòl dels 1.277. A molt curt, horaris, els indicadors són clarament alcistes, amb senyals d’anar als 1.392. A diari, la situació no és tan clara, si be el MACD indica baixades, RSI i estocàstics són alcistes; i el preu en aquest rang es troba enmig del canal lateral (incertesa). A més llarg la indefinició també és majoritària. L’escenari més probable són pujades puntuals amb dificultats d’estabilitzar-se per sobre els 1.370.
Santander. Jugant amb el sòl.
10/11 (6.740): continua movent-se en el sòl, fent equilibris. A molt curt, horaris, els MACD i estocàstics són alcistes, no així el RSI (poca força). A diari, es troba en una situació precària, qualsevol moviment avall pot accentuar les caigudes, que són més probables que les alces. El sòl pot tenir els dies comptats a menys que canviï a molt curt propiciant canvis en els indicadors a més llarg, que ara per ara no és el més probable.

No hay comentarios: