miércoles, 12 de noviembre de 2014

IBEX35. Continua lateralitat.
12/11 (10111): el rang de moviment del preu entre els 10328 i 9977 continua. Ja dèiem el passat dilluns que a molt curt els indicadors anticipaven alces i aquestes es van produir dimarts arribant als 10383 en l’intradia (recordem que sempre parlem de valors dels futurs). Indicàvem que: “. Tot i poder anar a buscar els 10328 a molt curt les probabilitats assenyalen manca de força per mantenir-s’hi” i així ha estat amb la recollida d’avui. Ara els indicadors a molt curt, horaris, donen altes probabilitats de baixades, només els estocàstics a quatre hores que estan fregant valors, estadísticament excessius dins la “sobrevenda” podrien propiciar algun canvi. A diari,  el moviment no està tant definit ja que si be el RSI i en menor mesura el MACD són baixistes, els estocàstics indiquen alces. A molt llarg mensual continua el biaix clarament baixista, i a setmanal hi ha més indefinició. Les probabilitats, en el curt (dies) es decanten per baixades anant a cercar el sòl dels 9977, però sense trencar-lo. Tot i així, màxima precaució ja que la ruptura propiciaria vendes molt significatives, per tant, tot i ser menys probable aquest escenari no per això és menys perillós. 
Bankia. Lateral.
12/11 (1.308): pujades i baixades en aquests dos dies. Dèiem el dilluns: “a molt curt, horaris, els indicadors són clarament alcistes...” Les pujades no es preveien amb facilitat d’estabilitat i així ha estat. Els indicadors a molt curt no defineixen, els horaris són més aviat baixistes però no així els de quatre hores. A diari, l’escenari tampoc està clar i a més llarg les probabilitats es decanten per les baixades. A molt curt doncs les probabilitats van en la direcció de repunts però amb poca força, el canal lateral és el més probable mantenint-se entre els 1.277 i els 1.392.
Santander.  Trencant el sòl. 
12/11 (6.625): trencament del sòl però amb poc volum. No es un trencament que de moment sigui definitiu, però ja anticipàvem que era el moviment més probable. Si anem als indicadors a molt curt, les probabilitats es decanten per les baixes, pràcticament la totalitat d’indicadors són baixistes. A diari, l’escenari és un pèl més positiu però sense que s’arribin a imposar les alces. I a més llarg, continua tot molt baixista. Les probabilitats baixistes dominen de manera bastant general configurant un pronòstic de caigudes a curt (dies) i a molt més llarg (mesos) amb puntuals repunts. El nou sòl està, ara, en 6.342.

No hay comentarios: