lunes, 17 de noviembre de 2014

IBEX35. Continua lateralitat. 
17/11 (10288). Rebot des dels 10002 (mínim intradia). Quan ha tocat aquest preu l’alça no ha anat acompanyada d’un volum significativament més gran. Aquest ha entrat en superar els 10210. Ja pronosticàvem, bàsicament seguint els indicadors a molt curt: “les probabilitats es decanten per pujades anant a buscar el sostre del canal però degut als indicadors a llarg no s’hi pot preveure continuïtat”. Ara, aquests mateixos indicadors, presenten encara probabilitats alcistes. A diari, el biaix es decanta, també, per les alces, i a més llarg, la situació és baixista. L’escenari més probable són alguns intents de trencar el sostre dels 10328 amb dificultats per superar-lo degut al pronòstic per indicadors a llarg. Aquest darrer anticipa una dificultat tècnica de superació important en breu. 
Bankia. Lateral.
17/11 (1.361): dèiem el divendres passat: “Els indicadors a molt curt apunten amb altes probabilitats a les alces” i així ha estat. Important revaloracions avui, però que s’emmarquen dins el canal. Els indicadors a molt curt, horaris, encara tenen recorregut alcista però no per massa temps. A diari, també guanyen aquestes probabilitats però a més llarg la situació està menys definida. Per preu i després de les alces d’avui el més probable són retrocessos però els indicadors apunten en sentit contrari. Si es produeixen recollides els indicadors a curt poden canviar de biaix i dificultar l’atac al sostre dels 1.392 que de moment es preveu llunyà.
Santander.  Aguantant.
17/11 (6.774): tot i la pujada, aquesta només ha suposat un petit esgraó per sobre la resistència-sòl dels 6.725. A molt curt els indicadors del divendres no anticipaven caiguda però ara tenim els horaris en situació baixista mentre els de quatre hores són, per poc, alcistes. A diari, la situació és clarament positiva mentre que a més llarg és molt negativa. S’està acostant el moment d’una recollida important, atenent als indicadors a llarg, i probabilísticament les alces que pugui tenir en el curt difícilment tindran continuïtat.

No hay comentarios: