sábado, 29 de noviembre de 2014

S&P500. Continuarà amunt?
29/11 (2066). Recollides des de que va tocar els 2074: nova resistència?  Comentàvem l’excessiva racionalitat de les pujades i el canvi de biaix (a baixista) que s’estava produint en els indicadors diaris, que s’ha confirmat. El volum, aquesta setmana ha disminuït considerablement. Ara, a molt curt la tendència és baixista, a curt els estocàstics anuncien recollides igual que el RSI però al MACD li falta per confirmar-les; i a més llarg, setmanal hi ha força indefinició.
L’escenari és estratosfèric. Visualitzant el gràfic des del març del 2009 les pujades són molt quantioses (d’aquí que les rendibilitats obtingudes per molts productes d’inversió es poden vendre molt be al particular que no pensi en aquest comportament); el mínim fou 665 i ara estem a 2066 un 211%!!!.
Quant de temps continuarà? Òbviament no es pot saber amb certesa i el màxim que podem fer es augurar les probabilitats de que passi. Aquestes indiquen retallades en el curt que si fan que es perdin els 2053 (que és on posaríem l’stop de la darrera entrada a 2028) farien que la tendència a mitjà termini passaria d’alcista a lateral.
Com més pugem menys falta “estadísticament” per baixades i com més verticals són més perilloses poden ser aquestes. Les entrades, ara mateix, són, com a mínim, probabilísticament perilloses: força a perdre i incògnites en els guanys.
Pronòstic a molt curt: baixista. Pronòstic a curt: baixista. Pronòstic a mig: lateral.
NIKKEI. Alcista a llarg.
29/11 (17465). Continua en la tendència de guanys consistents. El dia vint-i-set comentàvem el pronòstic baixista que no s’ha confirmat i per tant l’entenem com a signe de fortalesa. Des del maig continua el 20% de revaloració. Els indicadors a molt curt mostren molta indefinició i pronòstic contraposats. A curt es reprodueix una situació semblant ja que si be els estocàstics i RSI anuncien alces, la posició senyal-barra del MACD és clarament negativa. A més llarg, setmanal i mensual, la situació és positiva. Si una possible correcció de l’S&P500 no afectés molt, l’escenari és lateral aper indicadors i per preu, dins d’una tendència alcista a llarg.
Pronòstic a molt curt: lateral. Pronòstic a curt: lateral. Pronòstic a mig: alcista

No hay comentarios: