martes, 20 de enero de 2015

Nikkei. Lateral.
20/01 (17335). Dos dies amunt (títol de la darrera entrada) que són molt importants perquè allunyen les probabilitats d’entrada en canal baixista. Dèiem de les probables pujades que es concretarien si superava els 17054 (es superaren a les 14.35 d’ahir) i han permès aquestes pujades addicionals. Ara, la senyal del MACD diari ha tallat el zero però la pendent està disminuint i la barra també amb la qual cosa les perspectives negatives han minvat, més si tenim en compte que estocàstics i RSI són alcistes. En el més curt però els horaris apunten baixades. Per preu les probabilitats també són negatives en el molt curt.
Pronòstic a molt curt: baixista. Pronòstic a curt: lateral-alcista.
Or. Amunt, amunt.
20/01 (1292). Impressionant. Més que per la quantia per la superació de diferents resistències. Han entrat molts diners. A molt curt dèiem lateral-baixista i el dia dinou patí baixades (de poca quantia) i avui la vela ha estat espectacular (a diari teníem un lateral-alcista que s’ha quedat curt). Continuem afirmant que l’aspecte tècnic a llarg termini és quasi immillorable. A més curt, per preu, hauria de corregir (el sòl està ara en 1281) i de fet els indicadors horaris així ho indiquen. A diari, però, la situació és alcista.
Pronòstic a molt curt: lateral-baixista. Pronòstic a curt: lateral-alcista.

Nota. Pendents de la decisió del BCE?
Si la inversió en or és seguretat i atrau al diner prudent, aquesta setmana el BCE pot defraudar o al menys les borses poden patir de valent.

No hay comentarios: