miércoles, 28 de enero de 2015

Nikkei. Continua “pasito a pasito”.
28/01 (17715). Continua el seu recorregut lateral per afiançar abans de reemprendre noves pujades: aquest és el sentiment que transmet l’evolució del preu. Tot indicava revaloracions en el curt i en el molt curt, i així ha estat. En aquest moment, però, els indicadors a molt curt són baixistes, tant horaris com a quatre hores, i amb claredat. A diari però el MACD és molt positiu (la senyal està a punt de tallar de baix a amunt el zero), RSI i estocàstics no li van en contra. Per tant, per indicadors dues situacions ben contraposades baixes en el molt curt i alces en el curt. Per preu els 17625 poden suposar que s’imposi el primer o el segon, sinó els perd en les primeres hores reprendrà l’atac a la resistència dels 18044.
Pronòstic a molt curt: baixista. Pronòstic a curt: alcista.
Dax. Nova etapa lateral.
28/01 (10721). Pèrdues, però dins de la lateralitat. Tot i anar als 10553 en l’intradia ha tancat amunt. Sobre els 10600 hi ha el nou sòl, mentre vagi tancant per damunt l’aspecte, per preu és positiu. Ja dèiem que teníem indicadors “sobrecomprats” que podien provocar correccions degut als sistemes que hi treballen. Per indicadors, ara, a molt curt, l’aspecte és positiu, només el MACD a quatre hores és negatiu (s’haurà de seguir per la importància a més llarg). En el diari hi ha probabilitats de correccions que fan pensar en una nova prova de la fortalesa del sòl
Pronòstic a molt curt: lateral-alcista. Pronòstic a curt: lateral.

Nota: ull a les pèrdues de l’S&P500 a partir de les 20 hores (publicació de dades) que podrien canviar momentàniament alguns pronòstics per demà.

No hay comentarios: