domingo, 25 de enero de 2015

VISIÓ GENERAL d’alguns dels principals índex borsaris.

Pronòstics a curt: dies-setmana. Pronòstics a mig: setmanes-mes.

S&P500.  Alcista a curt.
25/01 (2045). Continua per sobre la línia de tendència alcista a curt (demà passa pels 2036). Per indicadors a mig i a llarg termini les probabilitats són baixistes. A curt presenta millor aspecte. L’escenari seguirà sent positiu a curt mentre es mantingui per sobre la línia comentada i no caigui cap els 1988 de manera sobtada.
Pronòstic a curt: alcista. Pronòstic a mig: lateral-baixista.
Eurostoxx50. Trencant la resistència.
25/01 (3368). Importants revaloracions degut al trencament dels 3286 i l’entrada per preu a un canal alcista. Per indicadors a molt curt les probabilitats són baixistes. A diari pot haver-hi correccions però encara presenta bon aspecte després de tallar, el MACD, la línia del zero d’avall a amunt. A setmanal, les probabilitats són alcistes i a mensual, per estocàstics i RSI, també, però el MACD encara no confirma. Escenari d’alguna recollida que amb stop a 3286 pot servir per entrar.
Pronòstic a curt: lateral-baixista. Pronòstic a mig: lateral-alcista.
Dax. Molt fort.
25/01 (10623). Pujades trencant resistència. El comentari, per indicadors, anterior, serveix igual aquí. Com a diferència que les probabilitats a llarg són millors en aquest índex. Correccions sense perdre els 10417 poden portar a consolidar la tendència alcista.
Pronòstic a curt: lateral-baixista. Pronòstic a mig: lateral-alcista.
IBEX35. A l’espera.
25/01 (10573). Dos setmanes molt bones. Per indicadors, a diari i a setmanal és alcista, aquest últim període a canviat clarament el biaix dels darrers pronòstics. I a mensual, estocàstics i RSI estan positius però al MACD encara li falta. Per preu hauria d’anar a buscar el sòl dels 10417 abans d’encarar noves pujades. En global la tendència a llarg ha millorat però fins que no es superin els 10916 no es podrà afirmar amb rotunditat.
Pronòstic a curt: lateral-alcista. Pronòstic a mig: lateral.
NIKKEI. Canal lateral.
25/01 (17375). Dues setmanes positives, aguantant el sòl dels 16617 (mínim intradia en 16514). Indicadors diaris, setmanals i mensuals no defineixen. El preu està al mig del canal lateral. L’escenari és doncs lateral fins que no es decanti cap al sostre o el sòl.
Pronòstic a curt: lateral. Pronòstic a mig: lateral.


Balanç en dues setmanes: pujades generalitzades. En alguns casos trencant resistències importants.
Pronòstic: probables correccions en el curt, de no perdre’s els sòls, l’escenari és alcista a mig.

No hay comentarios: