domingo, 15 de febrero de 2015

VISIÓ GENERAL d’alguns índex borsaris.
Pronòstics a curt: dies-setmana. Pronòstics a mig: setmanes-mes.

S&P500. Encara lateral.
15/02 (2093). Ha trencat. Va desfer pronòstics. Però tot i així, per preu no podem assegurar que hagi reprès el canal alcista. En els indicadors a llarg, mensuals i setmanals, hi ha el MACD baixista enfront de RSI i estocàstics alcistes. Degut al pes del MACD i a la situació barra-senyal no podem augurar pujades.
Pronòstic a curt: lateral. Pronòstic a mig: lateral-baixista.
Eurostoxx50. Fort.
15/02 (3455). Continua amunt. Ja dèiem des del dia vint-i-cinc de gener: “ Importants revaloracions degut al trencament dels 3286 i l’entrada per preu a un canal alcista... A setmanal, les probabilitats són alcistes... Escenari d’alguna recollida que amb stop a 3286 pot servir per entrar.” I ara continua, fort, per indicadors setmanals i mensuals, algun està “sobrecomprat” però es d’hora per retallades importants.
Pronòstic a curt: lateral-alcista. Pronòstic a mig: alcista.
Dax. Bon aspecte a llarg.
15/02 (10977). Caigudes el dia nou per sota el sòl dels 10705. Ja advertíem que podia patir correccions en el curt, però ha acabat tancant una setmana alcista. Senyal de fortalesa. A diari podria tenir alguna correcció més, però a setmanal i mensual està fort.
Pronòstic a curt: lateral-baixista. Pronòstic a mig: lateral-alcista.
NIKKEI. Ja hi és, i ara?
15/02 (18034). Adient veure comentaris del dies dotze i vuit. Ha anat a per la resistència, màxims intradia 18065. Esperàvem més entrades al apropar-s’hi però no ha estat així. Això juntament amb indicadors a curt baixistes, dóna, con escenari més probable les correccions; però seguim considerant que per preu només és qüestió de temps que trenqui la resistència.
Pronòstic a curt: baixista. Pronòstic a mig: lateral.

No hay comentarios: